Iohannis: Această guvernare eșuată reprezintă un risc pentru țară. Poate fragiliza statutul țării noastre în NATO și UE

0

Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa PSD, în timpul discursului din Parlament prilejuit de aniversarea a 15 ani de la aderarea României la NATO. Șeful statului a acuzat puterea că prin acțiunile sa riscă să fragilizeze statutul țării noastre în NATO și UE. „Această guvernare eșuată reprezintă un risc pentru țară”, a spus Iohannis.

”Pentru România nu a fost deloc ușoară revenirea la democrație după epoca neagră a comunismului și de aceea merită salutat efortul conjugat al tuturor forțelor politice, diplomației și armatei. Cu atât mai condamnabile sunt acțiunile majorității PSD, care, prin asaltul fără precedent în ultimii 30 de ani la adresa statului de drept riscă, să fragilizeze statutul României în NATO și UE.

Modificarea legilor în folosul unor persoane, demagogia, atacurile la stabilitatea economică și financiară, creșterea inflației și devalorizarea leului, arbitrariul și lipsa de profesionalism, acestea sunt adevăratele realizări ale guvernării PSD”, a declarat președintele Klaus Iohannis de la tribuna Parlamentului, în vreme ce unii aleși îl aplaudau și alții îl huidiau.

Citeşte şi Iohannis vrea să impiedice Guvernul Dăncilă să emită OUG pe justiție până la Referendum

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele