Iohannis ar vrea mărirea pensiilor

0

Preşedintele Klaus Iohannis spune că dorinţa sa şi a PNL este ca pensiile să crească, dar şi ca Executivul să găsească resursele pentru creşterea alocaţiilor.

Iohannis a fost întrebat luni, într-o conferinţă de presă, dacă a discutat cu premierul Ludovic Orban despre creşterea pensiilor, spunând: “Este o chestiune care va fi analizată şi discutată de Guvern, dar este dorinţa noastră comună să creştem pensiile şi acest lucru a fost în repetate rânduri subliniat”.

Întrebat dacă a solicitat premierului să aibă loc majorarea pensiilor din luna septembrie, şeful statului a răspuns: “Nu am discutat în această perioadă acea chestiune, ce am discutat acum, despre angajarea răspunderii”. Iohannis susţine că este important să fie găsite resursele pentru creşterea alocaţiilor. “Cred că este foarte important ca guvernul să găsească resursele pentru creşterea alocaţiilor”, a mai declarat şeful statului.

Citește și: Iohannis: Nu cred că Orban ar trebui măsurat ca potenţial candidat pentru P.M.B. E potrivit pentru funcţia de premier

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele