Iohannis are un mesaj pentru românii de ”pretutindeni”

0

Klaus Iohannis afirmă, în mesajul cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni, că este nevoie de toţi românii, de „aici” şi de „acolo”, din ţară şi din străinătate, pentru a construi împreună România prosperă şi sigură.

 

”Am traversat momente dificile şi vă mulţumesc pentru că aţi înţeles apelurile autorităţilor române. Mulţi dintre dumneavoastră v-aţi întors acasă cu un bagaj important de cunoştinţe şi experienţe dobândite în străinătate, pe care sunteţi gata să le puneţi în slujba României. Prin măsurile şi politicile publice cuprinse în programul de reconstrucţie economică, acest capital preţios pe care îl reprezentaţi fiecare dintre dumneavoastră va putea să fie valorificat pentru dezvoltarea ţării noastre. Este nevoie de toţi românii, de „aici” şi de „acolo”, din ţară şi din străinătate, pentru a construi împreună România prosperă şi sigură pe care ne-o dorim”, afirmă preşedintele în mesajul de Ziua Românilor de Pretutindeni.

El subliniază că aceasta este o zi dedicată celor aflaţi dincolo de hotare, dar rămaşi aproape de ţara natală, în gând şi în suflet.

Citește și:Avionul electric comercial Cessna 208B Grand Caravan a efectuat primul zbor complet

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele