Iohannis discută azi cu PMP, ALDE, Pro Ro, Minoritățile și cu PSD despre ”Fără penali”

0

Consultările președintelui Iohannis pentru stabilirea “direcţiilor de acţiune necesare punerii în aplicare a referendumului naţional din 26 mai” au început la Palatul Cotroceni.

Azi, Șeful statului discută cu reprezentanţii PMP, ALDE, cei ai grupului parlamentar Pro Europa și cu cei ai grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, dar și cu marii perdanți ai alegerilor de luna trecută, PSD.

Șeful statului discută deja cu delegaţia PMP.

Delegaţia Partidului Mişcarea Populară este condusă de preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac. Din delegaţie mai fac parte Marius Paşcan – preşedinte executiv, Petru Movilă – vicepreşedinte, Ioana Constantin – secretar general adjunct, Robert Turcescu – vicelider grup deputaţi PMP.

Ieri, Iohannis a avut consultări cu PNL, USR şi UDMR: Probleme pentru penali: Iohannis discută cu PNL, USR și UDMR despre aplicarea Referendumului

PMP vrea vot în diaspora desfășurat pe doua zile

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac a susţinut organizarea votului în diaspora pe parcursul a două zile.

“La discuţiile cu domnul preşedinte Klaus Iohannis, am informat Administraţia Prezidenţială că Partidul Mişcarea Populară cere vot în două zile pentru diaspora. Partidul nostru a şi depus în Parlament o iniţiativă legislativă în acest sens. Considerăm că alegerile prezidenţiale trebuie bine pregătite şi, în acest sens, propunerea noastră este să se organizeze vot anticipat. Românii din afară să aibă dreptul să voteze timp de două zile, de sâmbătă dimineaţa, până duminică seara”, a spus Tomac.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele