Update: Iohannis îl propune din nou pe Ludovic Orban, pentru funcţia de Premier

0

Marcel Ciolacu, a declarat că şeful statului Klaus Iohannis a ales o variantă de criză politică prelungită prin desemnarea, din nou, ca premier a lui Ludovic Orban.

“Anunţul preşedintelui Iohannis nu este o surpriză pentru nimeni. Din păcate, preşedintele Iohannis a ales o variantă de criză politică prelungită. Presupun că, împreună cu PNL, îşi vor asuma şi costurile acesteia. În privinţa reformelor invocate, preşedintele omite un amănunt esenţial: nu poţi face reforme prin încălcarea legii şi a regulilor democratice. Nu poţi face ‘reforme’ în detrimentul dreptului la sănătate al românilor. ‘Reforma’ din domeniul Sănătăţii este un exemplu clar: OUG, fără transparenţă decizională, fără consultare publică prealabilă, făcută de oameni aflaţi într-un vădit conflict de interese”, a scris Ciolacu pe Facebook

Știre inițială

Preşedintele Klaus Iohannis îl propune din nou pe liderul PNL, Ludovic Orban, pentru funcţia de prim-ministru.

 

“După ce m-am consultat cu toate partidele şi formaţiunile parlamentare, îl desemnez pe domnul Ludovic Orban cu formarea unui nou Guvern”, a anunţat preşedintele Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Citește și Clotilde Armand publică lista beizadelelor: copiii liderilor PSD, angajați pe bani grei la stat

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele