Iohannis: PSD a bulversat întreaga societate

0

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că guvernarea PSD a fost un adevărat test de anduranţă pentru reprezentanţii comapniilor.

„Lipsa de competenţe, deciziile proaste şi managementul public haotic, marca PSD, au bulversat întreaga societate”, a spus şeful statului, menţionând că „este timpul să regândim relaţia autorităţilor publice cu mediul de afaceri”.

„Mă bucur că s-a terminat şi ultimul capitol din cartea neagră a guvernării PSD, care ştiu că a fost un adevărat test de anduranţă pentru dumneavoastră. Lipsa de competenţe, deciziile proaste şi managementul public haotic, marca PSD, au bulversat întreaga societate”, a afirmat, potrivit news.ro, Iohannis, vineri, în discursul ţinut la Topul Naţional al Firmelor Private din România. El a spus că ne aflăm acum în situaţia în care noul Guvern trebuie să găsească soluţii pentru a face România bine.

„I-am întâlnit aseară pe colegii dumneavoastră de la Camera de Comerţ. În ciuda unui an dificil, marcat de o guvernare haotică, am constatat că la nivelul întreprinzătorilor revine, treptat, speranţa. Oamenii de afaceri încep să devină optimişti faţă de perspectivele economiei noastre”, a mai spus președintele.

Citește și: Peste 2.000 de români au votat deja la secțiile din diaspora

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele