Crăciunescu despre re-alegerea lui Burleanu la FRF: “În regulament nu scrie că mincinoșii nu pot conduce” (AUDIO)

0

Fostul mare arbitru a comentat în direct la Sport Total FM realegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea Federației Române de Fotbal, pentru a treia oară la rând, ca singur candidat, cu unanimitate de voturi.

Crăciunescu nu este de acord cu realegerea lui Burleanu și îl critică dur. Acesta spune că sunt adevărate vorbele lui Victor Becali, care a declarat că oricine ar candida contra președintelui FRF în funcție nu ar avea nicio șansă:

Este adevărat că nu ar avea nicio șansă. Ei când ajung acolo, și nu e doar la noi, e boală universală și la FIFA și la UEFA, când ajung în funcții sunt foarte atenți cu alegătorii. În rest, vorbe goale, că facem fotbal. Am văzut discursul domnului Burleanu… Doamne, de pe altă planetă. În regulament nu scrie nicăieri că mincinoșii nu pot să fie la conducere, pentru că ne-a promis că nu stă mai mult de două mandate. Dânsul a propus și era o chestie revoluționară. Acum când s-a învățat omul acolo, ce să mai plece? E cald acolo, nu e bine să nu te pricepi și să fii acolo? Pe timpul lui Ceaușescu nu era la fel? De ce să se abțină cineva de la vot? Au rămas obiceiurile din păcate. Toată lumea votează, la așa rezultate cum sa nu voteze. N-am fost la Mondiale, la EURO, n-am câștigat competițiile mari? Chiar așa nu mai e niciun fel de recunoștință?”, a declarat, ironic, Ion Crăciunescu.

Toată discuția poate fi ascultată mai jos, lângă link-ul spre articolul original:

https://sptfm.ro/ion-craciunescu-critica-alegerea-lui-razvan-burleanu-in-regulament-nu-scrie-nicarieri-ca-nu-pot-fi-mincinosi-la-conducere/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele