Iordache crede că ”neglijența în serviciu” este de sorginte comunistă

0

Florin Iordache, preşedintele Comisiei speciale care a modificat legislaţia penală şi legile Justiţiei, nu a reuşit să explice de ce a eliminat din Codul penal infracţiunea de neglijenţă în serviciu şi de ce a redus termenele de prescripţie pentru o sumedenie de infracţiuni, măsuri care îl ajută pe Liviu Dragnea să scape de problemele penale. Iordache a fost pus la punct de avocatul Andrei Lupu, membru PLUS, chiar la Antena 3.

Fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache a fost pus în încurcătură de un reprezentant al PLUS, avocatul Andrei Lupu, care a vrut să afle părerea PSD-istului despre eliminarea neglijenţei în serviciu şi despre diminuarea termenelor de prescripţie a faptelor.

Citește și Revoltător! Florin Iordache, ministrul Justiției și familia sa sunt abonați la bani (mulți) publici?

„Punctul nostru de vedere a fost acesta: că infracţiunea aceasta, de sorginte comunistă, nu-şi mai găseşte locul“, a declarat Florin Iordache referitor la neglijenţa în serviciu.

„Deci omul ăla nu mai trebuie pedepsit. Dacă, din greşeală, dă o autorizaţie şi cade casa peste un nevinovat?“, l-a întrebat reprezentantul PLUS. „Domnule avocat, chiar nu înţelegeţi? Cine greşeşte, plăteşte, dar sunt o grămadă de infracţiuni în Codul Penal, potrivit căruia …“, a replicat Iordache. „Spuneţi-mi care? Senzaţia mea e că nu ştiţi“, a continuat Andrei Lupu. „Îmi pare rău. Pot veni să vă explic, dar nu am timpul fizic. Eu v-am explicat. Înţeleg că aveţi o temă cu neglijenţa în serviciu“, a mai afirmat Iordache.

Vezi Facebook VIDEO aici

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele