UPDATE! IRINA, Bravo! Irina Begu a câștigat finala BRD Bucharest Open

0

UPDATE! IRINA Begu a urcat 20 de locuri în clasamentul WTP după victoria din finala de de ieri de la BRD Bucharest Open. Irina este acum clasată pe poziția 38 și este a doua jucătoare română din clasament, după Simona Halep care ocupă poziția a doua.

Tot ieri, pe seară, Irina împreună cu Raluca Olaru, favorite numărul 1 la proba de dublu a BRD Bucharest Open, au câștigat finala turneului în detrimentul perechii belgiano-olandeze Elise Mertens/Demi Schuurs.

Irina Begu devine prima jucătoare română de tenis care câștigă în aceeași ediție a BRD Bucharest Open atât titlul la simplu, cât și la dublu.

Irina Begu a câștigat finala BRD Bucharest Open disputată în fața germanei Julia Goerges (45 WTA). Irina a devenit a doua jucătoare română care ridică trofeul turneului bucureștean, după Simona Halep, învingătoare în 2014 și 2016. 

BRD Bucharest Open este dotat cu premii totale de 226.750 dolari, Irina a câștigat finala cu 6-3, 7-5.

Pentru Irina Begu, este al patrulea titlu WTA la simplu, după cele obţinute la Taşkent (2012), Seul (2015) şi Florianopolis (2016).

La dublu

Begu va disputa la BRD Bucharest Open şi finala de dublu, alături de Raluca Olaru. Cele două, favorite principale, vor întâlni cuplul Elise Mertens/Demi Schuurs (Belgia/Olanda), cap de serie numărul 2.

 

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele