Istoria palmei de la Oscar continuă: Jada Pinkett Smith spune că nu avea nevoie de protecție

0
Jada-Pinkett-Smith-Smith

Actriţa americană Jada Pinkett Smith l-a acuzat pe soţul său, Will Smith, că a reacţionat „în mod exagerat” la ceremonia premiilor Oscar, precizând că nu „avea nevoie să o protejeze”, relatează online ziarul spaniol ABC.

 

Jada Pinkett Smith, care menţine de 25 de ani o căsătorie deschisă cu Will Smith, nu încetează să surprindă. Dacă în urmă cu o săptămână părea să fie considerată vinovată pentru reacţia înfuriată a soţului său la gala premiilor Oscar, în prezent actriţa a pasat întreaga responsabilitate asupra recentului laureat a premiului Oscar, lăsându-l singur în faţa oprobiului public.

Jada nu este totuşi „supărată” pe Will Smith, după palma pe care acesta i-a dat-o lui Chris Rock, dar şi-ar fi dorit să nu fi existat acest contact fizic. „S-a lăsat dus de acel moment încins şi a reacţionat în mod exagerat”, a declarat ea unor surse apropiate.

„Atât el cât şi ea ştiu acest lucru. Sunt de acord că el a reacţionat într-un mod exagerat”, a declarat în exclusivitate sursa pentru publicaţia Us Weekly.

După această agresiune asupra lui Chris Rock, care glumise pe seama alopeciei soţiei sale, evenimentele s-au succedat intempestiv, astfel încât Will Smith a fost nevoit să se interneze într-o clinică pentru gestionarea stresului.

Vezi și Norul poluant ieșit din vulcanul din La Palma ajunge în România

Potrivit Us Weekly, cea care a provocat situaţia asigură că nu dorea ca soţul ei să se implice într-o altercaţie ca să o apere. „Ea face parte din acele femei care nu au nevoie de protecţie. Nu avea nevoie de ceea ce a făcut el. Nu avea nevoie de o astfel de protecţie”, a precizat sursa, care asigurat însă, că „Jada va fi alături de el”.

Academia de film americană (AMPAS) se reuneşte vineri pentru a decide eventuale sancţiuni împotriva lui Will Smith. AMPAS a precizat că această reuniune a fost devansată cu zece zile, având în vedere că Will Smith a demisionat între timp din această instituţie.

Actorul american nu va mai avea astfel nevoie de o perioadă suplimentară pentru a-şi pregăti apărarea în această procedură disciplinară ce ar fi putut să ducă la suspendarea sau expulzarea starului hollywoodian din rândurile organizaţiei.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele