Iubita lui Dragnea ne anunță că ”Liviu nu e bine”

0

Iubita fostului preşedinte al PSD Liviu Dragnea, Irina Tănase, susţine că Dragnea ”nu este bine”, are probleme de sănătate netratate şi că ”încearcă să ajungă sănătos acasă”.

 

Irina Tănase a fost întrebată, luni seară, la Antena 3, ce face Liviu Dragnea şi a răspuns: ”Nu, nu este bine, este în continuare în puşcărie, în continuare cu probleme de sănătate netratate. Încearcă să ajungă sănătos afară, acasă. Asta este ce face Liviu Dragnea”.

Iubita fostului lider al PSD susţine că Dragnea, pe care îl vizitează în mod constant, ”a avut un tratament diferit faţă de ceilalţi deţinuţi întotdeauna, dar diferit nu în sensul pozitiv” şi că a avut ”tot felul de şicane”.

Ea a povestit că Dragnea ”stă în celulă cu încă trei domni” iar ”problema cea mai mare este lipsa de lumină şi faptul că stau între betoane”.

”În sistemul penitenciar, ultima grijă este bunăstarea deţinutului pe nimeni nu interesează chestia asta acolo. (…) Un aspect esenţial ar fi acela că toată lumea trebuie să înţeleagă că aceşti oameni sunt acolo pentru că sunt privaţi de libertate, eu nu sunt duşi acolo spre a fi exterminaţi, ei nu sunt duşi acolo pentru a fi torturaţi, chinuiţi, pedeapsa lor este de privare de libertate. Condiţiile sunt rele şi mai rele sunt abuzurile, care în cazul nostru au fost şi publice”, a mai declarat Irina Tănase.

Folosind pluralul, Irina Tănase a povestit că ”noi am avut şi un proces”, legat de faptul că Dragnea a vrut să îşi facă un RMN pe banii săi, nu pe cei ai Casei de Asigurări de Sănătate, ”pentru că îşi permite” şi vrea să plătească, însă până a primit acest drept a durat jumătate de an. Ea susţine că timp de şase luni Dragnea a stat 23 de ore pe zi în cameră, fără a primi tratament.

”Noi am avut şi un proces şi am câştigat în instanţă că dreptul lui la sănătate a fost încălcat”, a povestit ea.

DNA: Casa Albă a sesizat FBI-ului falsul prin care Dragnea voia să ajungă la Mike Pence

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele