Iuliana Beregoi și-a luat Porsche Macan! La cei 18 ani abia împliniți, tânăra artisită și-a cumpărat singură mașina, chiar dacă nu are permis încă

0
- Reclama -

Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani pe 13 iulie. Și-a aniversat ziua de naștere printr-un concert mare în București, dar și la o petrecere la care și-a invitat prietenii, printre care și multe vedete. Singură și-a cumpărat un cadou de zeci de mii de euro, unul cu care s-a mândrit imediat.

Tânăra artistă a anunțat într-o postare pe Instagram că și-a cumpărat mașina mult dorită. S-a pozat chiar la petrecere cu bolidul.

Ce declară tânăra artistă

„Visurile devin realitate dacă muncim, dacă ne înconjurăm de oamenii potriviți și dacă ne urmăm inima. Va iubesc și va mulțumesc pentru că ați fost și sunteți alături de mine”, a transmis Iuliana Beregoi, care a anunțat că nu are încă permis de conducere, astăzi susține examenul.

„Îmi iau permisul, mașina deja o am, e parcată acolo. Mașina mea, Doamne, sunt foarte fericită! Urmează să îmi iau permisul, asta e tot ce îmi doresc acum. Am terminat școala acum 3 luni, urmează pe 15 să am examenul.

- Reclama -

Mașina mi-am cumpărat-o singură, cadou pentru mine, am muncit foarte mult pentru ea și mă bucur enorm de mult că, în sfârșit, e aici pentru mine. Este un Porsche Macan, gri închis, exact ce mi-am dorit”, a declarat tânăra. Conform aceleiași surse, mașina pe care vedeta și-a cumpărat-o ar valora aproximativ 90.000 de euro.

iuliana-beregoi-porche-macan-cadou-90-000-de-euro-6

Și din partea părinților Iuliana Beregoi va primi un cadou special. „Mi-au făcut cadou un inel, foarte drăguț, care, din păcate, nu a fost gata până au ajuns ei în România. Dar, cu siguranță, ajunge în Moldova, când ne întoarcem acolo, o să îl am.

Noi locuim în Republica Moldova, în Orhei. Fac foarte des naveta, dar acum va fi mult mai simplu, pentru că nu mai sunt minoră și pot să călătoresc mai simplu”, a mai spus ea pentru impact.ro.

Cine e Iuliana Beregoi

La 12 ani, Iuliana Beregoi stabilea un record absolut. Și anume piesa ei „Vina mea” strângea peste 12 milioane de vizualizări în YouTube la câteva zile de la lansare. La 14 ani, Iuliana Beregoi reușea să umple Sala Palatului din București. Experiență reușită de puțini artiști din România până în momentul de față.

Puștoaica din Republica Moldova a organizat și concerte caritabile pentru copiii mai puțin favorizați de soartă. Fiecare copil care venea la concert era invitat să ducă o jucărie pe care să o doneze.

Iuliana Beregoi a fost personaj principal în primul serial de acțiune pentru copii după foarte mult timp. Ea a jucat în filmul pentru copii „Lara” alături de mari artiști precum Lora, Dima Trofin, Daniela Nane sau Alina Eremia.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele