Jaf de milioane de euro la un magazin de bijuterii Chanel din Paris

0

Hoți înarmați au jefuit joi un magazin de bijuterii ți ceasuride lux din centrul metropolei și au fugit pe motociclete, fără ca vreo persoană să fie rănită, a declarat pentru Reuters poliția franceză.

Spargerea a avut loc în plină zi în zona Place Vendome, locul unui alt mare jaf înregistrat vara trecută..

Într-un clip de pe Twitter, despre care poliția pariziană a spus că sunt autentice, un hoț pare că are în mână o armă automată, în fața intrării în magazinul Chanel de pe Rue de la Paix. Imediat, alți trei tâlhari îmbrăcați în negru și purtând căști au ieșit din magazin cu genți în mână, apoi toți au plecat în viteză pe două motociclete, sub privirile unor polițiști aflați pe biciclete, a declarat un martor care a filmat totul.

Firma Chanel a declarat că nimeni nu a fost rănit și că lucrează cu poliția. Reprezentanța privată a casei de modă de lux franceze de pe Avenue de la Paix este un magazin temporar care vinde ceasuri și bijuterii, înființat în timp ce magazinul emblematic din Place Vendome este în curs de renovare, înainte de redeschiderea de luna viitoare.

Mai multe magazine de bijuterii din Paris au suferit o serie de jafuri armate în ultima perioadă.

Toamna trecută, poliția pariziană a prins trei suspecți de jaf armat după ce au deschis focul asupra mașinii lor în timp ce fugeau de la un jaf de bijuterii în valoare de 10 milioane de euro – 12 milioane de dolari, într-un magazin Bulgari din Place Vendome, lângă hotelul Ritz.

De asemenea, în iulie 2021, hoții au fugit cu bijuterii în valoare de aproape două milioane de euro dintr-un magazin Chaumet de lângă Champs-Elysees, deși bunurile furate au fost recuperate ulterior, iar hoții au ajuns după gratii.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele