Jaf la Secrtorul 1. Avocata lui Dragnea a încasat de la Primărie peste 120.000 de euro

0

Jaf la Secrtorul 1. Avocata lui Dragnea a încasat de la Primărie peste 120.000 de euro. Clotilde Armand a publicat lista avocaților care au încasat bani de la primăria Sectorului 1 în perioada 2007- 2020 pentru servicii juridice, deși ”primăria are departament juridic și juriști”.

 

Pe listă este și Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, cu suma de peste 574.000 de lei, adica aproape 120.000 de euro. Ea a încasat bani pentru servicii juridice începând cu 2009, când primarul Sectorului 1 era Andrei Chiliman (PNL), până în 2017, când edil era Daniel Tudorache (PSD), potrivit lui Clotilde Armand.

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea

Pe listă sunt și alți avocați sau case de avocatură precum Nicolae Iliuță, care a încasat peste 4,3 milioane de lei, Mihai Ștefan Covaliu, peste 3,9 milioane de lei, Boștină&Asociații, aproape 1,5 milioane de lei, sau Mocanu și Asociații (casa de avocatură a lui Gheorghe Boștină), cu peste 725.000 de lei.

Scandalul legat de situația gunoaielor din Sectorul 1

Demersul primarului Clotilde Armad vine în contextul în care avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, i-a cerut demisia din pricina războiului declanșat cu compania de salubritate Romprest.

Operatorul refuză să colecteze așa-numitele depozite necontrolate de gunoi de pe stradă (ceea ce aruncă populația pe stradă), invocând faptul că nu a mai fost plătit pentru acest serviciu de peste 4 luni.

În replică, Armand susține că Romprest și-ar fi majorat nejustificat tarifele ca urmare a unei decizii a Consiliului Local de anul trecut.

Contractul dintre Romprest și Primăria Sectorului 1 a fost încheiat în 2008 pe o perioadă de 25 de ani de către fostul primar PNL, Andrei Chiliman.

Ce anunța primarul Clotilde Armand

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele