Jaqueline Cristian, după înfrângerea cu Rusia: Plec de aici cu o încredere foarte mare

0

Jucătoarea de tenis Jaqueline Cristian a declarat, sâmbătă seara, într-o conferinţă de presă, că regretă că echipa de Fed Cup a României a fost învinsă cu 3-2 de Rusia în Grupa Mondială, dar a precizat că a învăţat foarte multe din această întâlnire.

 

“Încă sunt în stadiul de procesare a tot ceea ce s-a întâmplat azi. Au fost foarte multe emoţii, multe trăiri, o experienţă total nouă. M-am bucurat foarte mult după victoria la simplu, după aceea mi-am dorit foarte mult la dublu… Ne pare rău că am pierdut cu 2-3 şi nu s-au legat lucrurile. Dar am învăţat foarte multe din acest meci. Plec de aici cu o încredere foarte mare şi sper să revin în echipa de Fed Cup”, a spus jucătoarea care a evoluat în premieră în echipa de Fed Cup a României.

“M-am simţit foarte bine la meciul de simplu, am intrat foarte hotărâtă. M-am bucurat mult de joc şi de şansa pe care am avut-o şi am crezut în ea până la capăt. La dublu a fost un meci foarte intens, ne-am bucurat foarte mult să fim pe teren. Atmosfera a fost foarte bună, am intrat motivate… probabil că la mine s-a simţit un pic şi oboseala. Adversarele au jucat foarte bine, au început chiar bine meciul, nu putem să ne reproşăm ceva. Au ridicat mult nivelul şi până la urmă a fost o luptă care s-a încheiat bine pentru ele. Noi ne-am dorit foarte mult victoria şi chiar am dat tot ce am putut noi mai bun, dar nu a fost să fie ziua noastră”, a adăugat jucătoarea numărul 197 WTA.

Citește Tenismenele românce au pierdut la limită cu Rusia în Fed Cup

Jaqueline Cristian are 21 de ani, 180 de cm și deține 9 titluri ITF. Ea a debutat într-un turneu WTA la București, în 2015.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele