Jianu, reales vicepreşedinte al Uniunii Europene a IMM-urilor

1

Florin Jianu, fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a fost reales vicepreşedinte al Uniunii Europene a IMM-urilor (SMEunited).

 

”Ieri, 9 decembrie, la Bruxelles, au avut loc alegerile pentru conducerea organizaţiei SMEunited, cea mai puternică organizaţie de IMM-uri din Europa. Consiliul IMM-urilor din România (CNIPMMR), singura organizaţie patronală din România membră SMEunited, a fost reprezentată de preşedintele Florin Jianu care, în discursul său, a subliniat importanţa colaborării internaţionale şi asocierii patronale în oferirea suportului în fundamentarea unor teme europene, generarea unor subiecte şi politici pro-active menite să vină în sprijinul IMM-urilor în această perioadă dificilă şi întărirea eforturilor necesare în domeniul digitalizării IMM-urilor”, a informat CNIPMMR.

În urma alegerii de ieri, Florin Jianu se alătură şi anul acesta bordului SMEunited compus din vicepreşedinţi din Austria, Suedia, Franţa, Germania, Italia etc, membri ai celor mai importante organizaţii de IMM-uri din Europa, în activitatea de susţinere a mediului antreprenorial la nivel european şi de trasare a principalelor direcţii de acţiune în acest sens.

Florin Jianu a fost ales vicepreşedinte al Uniunii Europene a IMM-urilor

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele