Joe Jonas și Sophie Turner din nou părinți! Cuplul are două fetițe acum

1

Joe Jonas și Sophie Turner sunt din nou părinți. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. Joe și Sophie sunt deja părinți ai fiicei Willa, pe care actrița a adus-o pe lume în iulie 2020.

O altă fetiță Jonas a venit pe lume. Joe Jonas și Sophie Turner și-au întâmpinat al doilea copil, confirmă reprezentanții ambelor vedete în exclusivitate pentru People.

Joe Jonas și Sophie Turner sunt din nou părinți de fetiță

Actrița Game of Thrones, în vârstă de 26 de ani, a confirmat că ea și soțul ei, în vârstă de 32 de ani, așteaptă al doilea copil împreună într-un interviu pentru Elle UK, publicat la începutul lunii mai.

„Despre asta înseamnă viața pentru mine, creșterea următoarei generații”, a spus Turner pentru publicație. „Cel mai grozav lucru în viață este să o văd pe fiica mea devenind din ce în ce mai puternică. Suntem atât de încântați să extindem familia. Este cea mai bună binecuvântare primită vreodată.”

Sophie Turner și Joe Jones pe strazăile din New York. El se uită pe telefon, ea se uită pe stradă. Ea poartă pantaloni scurți și o bluză albastră. El poartă blugi și un tricou galben

De asemenea, actrița și-a afișat burtica de gravidă pe covor roșu de la Gala Met 2022 din New York, unde a pozat cu soțul ei. Aceasta a arătat strălucitoare într-o rochie Louis Vuitton cu mâneci lungi, brodată, pe care a combinat-o cu cercei din aur alb și diamante din colecția de bijuterii Louis Vuitton.

Jonas și Turner s-au căsătorit într-o ceremonie discretă în Las Vegas în mai 2019, înainte de a spune din nou „Da” la un eveniment mult mai mare în Franța, luna următoare.

Vestea incitantă despre „cel mai nou” bebeluș din familia lor vine la scurt timp după ce a fost anunțat că fratele lui Joe, Nick Jonas, și soția sa, Priyanka Chopra Jonas, au devenit și ei părinți prin intermediul unei mame surogat.

Ce a declarat Priyanka Chopra despre starea de sănătate a fiicei sale

„Suntem foarte bucuroși”, a scris Priyanka despre sosirea fetiței lor, Malti Marie, pe Instagram. Tot atunci, cei doi au spus că micuța a avut nevoie de îngrijire specializată pentru a trece cu bine și a se adapta la mediul după ce a venit pe lume.

„De Ziua Mamei reflectăm la ultimele luni care au fost ca un rollercoaster pentru familia noastră. Mulți oameni au trecut prin astfel de clipe, dar acest lucru nu face să ne fie mai ușor. După mai bine de 100 de zile în care fiica noastră s-a aflat într-o secție de terapie intensivă neonatală, în cele din urmă, este acasă. Călătoria fiecărei familii este unică și necesită un anumit nivel de credință că totul va fi bine.”

„Ultimele luni au fost de-a dreptul o provocare pentru noi. Privind retrospectiv am înțeles cât de prețios este fiecare moment din viața noastră. Suntem bucuroși peste măsură că fetița noastră este în cele din urmă acasă.”

„Dorim să le mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor de la spitalul de copiii din Los Angeles. Ei s-au ocupat de fiica noastră. Următorul capitol din viața noastră începe abia acum, iar micuța noastră poate trece peste orice. Mami și tati te iubesc!”

Fratele mai mare, Kevin Jonas, are și doi copii cu soția sa Danielle, cu care s-a căsătorit în decembrie 2009.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele