Jordan investește în automobilism

0
- Reclama -

Michael Jordan a anunţat că a devenit proprietarul unei echipe de Nascar şi l-a recrutat pe pilotul de culoare Bubba Wallace.

 

„Când eram mic, în Carolina de Nord, părinţii mei ne duceam pe mine şi pe fraţii mei la curse şi mereu am fost fan Nascar. Este extraordinar pentru mine să am şansa de a avea echipa de Nascar alături de partenerul şi prietenul meu Denny Hamlin şi să-l am la volan pe Bubba Wallace”, a declarat Michael Jordan.

În vârstă de 57 de ani, Michael Jordan, considerat cel mai bun baschetbalist din istorie, deţine şi echipa din NBA, Charlotte Hornets. „Din punct de vedere istoric, Nascar a avut mereu probleme cu diversitatea şi au existat puţini proprietari de culoare. Momentul pare perfect deoarece Nascar evoluează şi se adaptează schimbării sociale. Pe lângă angajamentul recent şi donaţiile pe care le-am făcut în lupta contra rasismului sistematic, cred că aceasta este o şansă de a educa publicul şi de a oferi mai multe oportuniţăţi piloţilor de culoare în curse”, a mai spus Jordan.

 

- Reclama -

Simona Halep se menţine pe locul 2 în clasamentul WTA

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele