Justin Bieber fotografiat în Los Angeles alături de soția sa, Hailey Bieber. Cum arată cântărețul după paralizia facială

1

Justin Bieber a fost fotografiat în Los Angeles alături de soția sa, supermodelul Hailey Bieber. Superstarul pop canadian s-a întors cu bine după ce a petrecut câteva zile în compania lui Hailey. Ei s-au relaxat pe o insulă privată din Bahamas.

Câștigătorul Grammy, în vârstă de 28 de ani, a păstrat discreția timp de câteva zile. Justin s-a concentrat mai mult pe recuperarea sa după o tulburare neurologică rară a sindromului Ramsay Hunt.

Justin Bieber a fost fotografiat în Los Angeles alături de soția sa

Cântărețul a rămas aproape de soția sa iubitoare și foarte grijulie. Cei doi au fost fotografiați în timp ce stăteau unul lângă altul. Fotografii i-au pozat în timp ce erau transportați în aeroport cu tot cu bagaje.

A fost prima apariție a lui Justin Bieber de când a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt. Cântăreața a purtat un hanorac alb, șapcă de baseball, ochelari de soare argintii și o pereche de pantaloni roz.

Justin Bieber, îmbrăcat sport, pe un mijloc de transort din aeroport

Hailey, care și-a lansat noua linie de îngrijire a pielii în urmă cu doar două săptămâni, arăta uluitoare într-o jachetă de piele, neagră, supradimensionată peste un maiou alb și pantaloni verzi. Și-a completat look-ul cu ochelari negri, cercei mici de aur și părul prin într-un coc dezordonat.

Cea mai recentă apariție în public a acelor doi vine după ce Justin a anunțat că trebuie să-și amâne toate spectacolele rămase din turneul Justice World Tour din Statele Unite din cauza paraliziei faciale.

Justin Bieber, în mesajul său către fani, a scris: „Mi-aș dori să nu fie așa. Evident, corpul meu îmi spune că trebuie să încetinesc ritmul și sper că voi înțelegeți. Voi folosi acest timp pentru a mă odihni și a mă relaxa. Pentru a reveni la 100%, astfel încât să pot face ceea ce mi-am propus”.

Ce declarații a făcut artistul

Tot recent, superstarul și-a anunțat fanii despre cum se simte după ce a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Acesta a început mesajul prin a le spune admiratorilor că se sprijină pe credința sa pentru a naviga prin „furtuna îngrozitoare”.

„Am vrut să vă împărtășesc puțin din ceea ce am simțit. Fiecare zi a devenit mai bună. Prin tot disconfortul am găsit mângâiere în cel care m-a proiectat și mă cunoaște. Îmi amintesc că mă știe. El știe cele mai întunecate părți din mine despre care vreau să nu știe nimeni. Mă primește constant în brațele lui iubitoare”, a scris starul pop, în vârstă de 28 de ani, într-o postare pe Instagram, la trei zile după ce a dezvăluit că are o parte a feței parțial paralizată.

Bieber și-a anunțat diagnosticul de tulburare neurologică rară pe Instagram. Vestea dată de el a creat panică în industria muzicală și nu numai.

Sindromul Ramsay Hunt este marcat de o erupție dureroasă în jurul urechii, pe față sau pe gură, potrivit spitalului Mount Sinai din New York. Se manifestă atunci când virusul varicelo-zosterian infectează un nerv al capului. Acesta poate provoca uneori paralizie.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele