Kaspersky Lab lansează un nou program pentru parteneri

0

Companiile le solicită furnizorilor de securitate IT soluții și servicii specializate în domeniul securității cibernetice, care să răspundă unor nevoi specifice – de la securitate cloud hibrid, la apărarea împotriva atacurilor direcționate și protecția rețelelor industriale.

Pentru a răspunde acestor așteptări, Kaspersky Lab a lansat un nou program global de parteneriat: „Kaspersky United”. Acest program le permite partenerilor Kaspersky Lab – inclusiv distribuitorilor, furnizorilor de servicii și integratorilor de sisteme – să se concentreze pe vânzarea serviciilor Kaspersky Lab și a produselor care corespund propriilor specializări. De asemenea, aceștia vor primi acces la instrumentele de training, vânzări și marketing și vor beneficia de o nouă schemă transparentă de stimulente financiare.

Conform unui sondaj Kaspersky Lab, când vine vorba de securitatea cibernetică, complexitatea infrastructurii IT este factorul care pune cea mai mare presiune pe cei aflați în funcția de CISO (Chief Information Security Officer). Complexitatea extinde suprafața de atac – face ca protecția fiecărui aspect al infrastructurii să fie și mai dificilă, deoarece necesită măsuri specifice de securitate cibernetică. În consecință, s-ar putea ca furnizorii de servicii de securitate cibernetică să fie nevoiți să aibă cunoștințe aprofundate în anumite domenii, pentru a le oferi clienților soluții și servicii specializate de securitate IT.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele