Kia face cercetări în domeniul electro-mobilității pe cele mai mari piețe din Europa

0

Kia Motors Europe a demarat campania de cercetare ‘Electric Mission’, desfășurată în cele mai mari piețe de automobile electrice din Europa de Nord, în parteneriat cu compania de cercetare și consultanță auto World Shopper.

Echipa ‘Electric Mission’ va pleca din Frankfurt și va petrece următoarele zece zile în orașele din Europa de Nord care contribuie la formarea viitorului mobilității electrice. De-a lungul excursiei, e-Niro va fi condus peste 4.000 de kilometri, prin Germania, Olanda, Danemarca, Suedia și Norvegia.

Analiștii World Shopper se vor întâlni cu actorii principali implicați în domeniul electrificării din fiecare țară, desfășurând interviuri cu guvernatorii regionali, consilierii și reprezentanții mediului de afaceri pentru a aduna informații despre tendințele mobilității electrice în Europa. Cercetătorii se vor întâlni, de asemenea, cu consumatorii, explorând atitudinile acestora față de vehiculele plug-in și infrastructura de încărcare disponibilă și examinând ce măsuri ar putea fi luate pentru a permite mașinilor electrice și hibride să devină “o nouă normalitate”.

e-Niro, primul crossover utility vehicle complet electric al Kia, oferă o autonomie de până la 455 kilometri (282 mile) în ciclu combinate cu o singură încărcare a bateriilor – și până de la 615 kilometri (382 mile) în ciclu urban.

e-Niro este disponibil cu bateria de capacitate mare lithium-ion polymer, de 64 kWh, dar și cu pachetul de baterii de 39.2 kWh, care oferă șoferilor o autonomie de până la 289 kilometri (179 mile) și zero emisii cu o singură încărcare. Conectat la un încărcător rapid de 100 kW, e-Niro are nevoie de doar 42 minute pentru a reîncărca bateria de 64 kWh de la 20% la 80%.

Noul e-Niro se alătură modelelor existente Niro Hybrid și Plug-in Hybrid – care au fost comercializate în peste 250.000 de unități la nivel global de la lansarea acestora în 2016. Până în acest moment, în Europa au fost vândute mai mult de 90.000 de unități ale crossover-ului hibrid.

Kia Romauto este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele