Kit fals împotriva Coronavirus COVID-19

Sfatul specialiștilor ne duce la purificatorul cu palsmaclaster SHARP

0
- Reclama -

Pe diverse site-uri de internet circulă informaţii false despre un ”kit COVID-19” de care oamenii au nevoie acasă. Acesta conţine, printre altele, betadină, cu care se spune că este indicat să facem gargară. Medicii spun că betadina poate provoca arsuri grave dacă o folosim la gargară.

 

Kit-ul împotriva COVID pentru acasă, pe lângă betadina pentru gargară, mai conține vitamine, paracetamol, dar şi un cilindru de oxigen.

Specialiştii spun că o alimentaţie echilibrată conţine toate vitaminele de care avem. nevoie, nu este necesar să luăm suplimente.

”Betadina este un produs medical care este destinat să fie folosit de către profesionişti în domeniul sănătăţii. Poate să dea arsuri dacă este pusă pe piele o perioadă mai lungă de timp, pe anumite tipuri de răni, pe mucoase, cu atât mai mult pe mucoasa bucală dacă faci gargară cu ea. Aşa ceva nu este descris medical. Scade încrederea pacienţilor în medici pentru că uite, medicii nu au spus de lucrul ăsta, dar au găsit ei pe undeva pe internet şi astfel pun la îndoială recomandările medicale, spun că ştiu ei mai bine”, a declarat dr. Ciobotaru Ovidiu, medic internist.

- Reclama -

Casoteca și SHARP fac echipă bună în contextul pandemiei de coronavirus

Ce include kit-ul împotriva COVID-19:

Paracetamol
Betadina pentru apa de gură şi gargară
Vitamina C şi D3
Complex B
Vapor + capsule pentru abur
Oximetru
Cilindru de oxigen (numai pentru urgenţă)
Exerciţii de respiraţie.

Un altfel de Kit: Purificatorul Sharp cu Plasmacluster

În schimb, pentru a ne proteja de virusuri și bacterii, dar și de tot ce înseamnă agenți alergeni, sfatul specialiștilor ne duce la purificatorul cu palsmaclaster SHARP. Există soluții pentru casă, dar și pentru mașină, vezi aici: casoteca.ro/magazin/

Altfel, pe stradă sau în orice spațiu închis, soluția este spălatul pe mâini și purtarea măștii.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele