La băi, cu Liviu!

0
- Reclama -

Toată lumea se concentrează pe dezvăluirile jurnaliștilor de la RISE Project legate de averea lui Liviu Dragnea. Inclusiv marele teleormănean, care neagă tot ce mișcă. Mai comozi, noi ne „aplecăm” puțin doar asupra vacanțelor domnului Liviu, confirmate chiar de acesta.

Unsprezece vacanțe în Brazilia, aceasta este baza de plecare și cum nu avem o imaginație atât de bogată, ne mulțumim doar cu baza. Un politician, care conform propriilor declarații de avere nu stă extraordinar la capitolul încasări – spectaculos este doar spațiul comercial/de producție din Turnu Măgurele cu o suprafața construită la sol de 1.527 de metri pătrați (!!!) – stă foarte bine la capitolul concedii. Într-o țară în care cei care îl susțin nu reușesc să mai ajungă nici măcar la Amara, la băi de apă sărată, alesul lor îi reprezintă și se simte bine, inclusiv în/pe contul lor, la celălalt capăt al lumii, la Fortaleza în Brazilia.

Fără a intra pe tărâmul agențiilor de turism și nici pe cel al contabilității, la un calcul grosolan putem afirma, fără teama de a greși, că unsprezece vacanțe cumpătate în Brazilia  valorează cam cât 20 de case normale din majoritatea satelor României. Raportarea la case este fundamentală într-o țară în care s-au construit campanii pe faptul că un profesor a reușit să adune șase locuințe ( la ce i-or trebui și acestuia?).  Deci ce avem noi, un social democrat care are un „spațiu” cu o suprafață egală cu a 20 de apartamente de 3 camere de la oraș și care, doar în ultimul deceniu, a băgat în vacanțele braziliene alte 20 de imobile din mediul rural. Ce își închipuie domnul Liviu că poate face un bătrân cu cei 20 de lei „dați” de el în plus la pensie? Ar putea să-și cumpere o bere  proastă la Fortaleza, dar pentru ei și Techirghiolul este deja într-o altă lume.

Când mai ies în stradă pentru a susține PSD, oamenii, care nu „se lasă manipulați de presa vândută” ar trebui să se gândească puțin doar la vacanțele asumate de domnul Liviu, dacă acesta ar merge la băi, la Amara, poate le-ar mai crește puțin nivelul de trai.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele