La zece ani pe piață, casa de avocatură PeliFilip lansează un departament dedicat noilor tehnologii

0

 

Ajunsă la o vechime de zece ani pe piața de avocatură de business din România, casă de avocatură PeliFilip a a lansat și o nouă arie de practică dedicată noilor tehnologii. Activitatea din acest domeniu a înregistrat în ultima perioadă o dezvoltare constantă, iar echipa PeliFilip a avut o activitate intensă în acest domeniu.

„Noi considerăm că schimbările axate pe noile tehnologii vor deveni normă. Însăși practica dreptului va fi influențată, iar businessurile implicate în dezvoltarea sau aplicarea noilor tehnologii au nevoie de o abordare nouă și o mentalitate diferită din partea avocaților. Din aceste motive și date fiind solicitările care ne-au fost adresate în ultima perioadă, venim în întâmpinarea clienților noștri cu o nouă arie de practică, care integrează servicii juridice dedicate tehnologiilor noi și emergente”, declară Cristina Filip, managing partner PeliFilip.

În 10 ani, PeliFilip a reușit să crească, într-o perioadă în care majoritatea companiilor făceau scale-back din cauza crizei, de la o echipă cu 13 avocați, la un business cu peste 70 de avocați și un nume mereu prezent în tranzacțiile și dosarele importante din piață.

Vizita lui Pepper

„De-a lungul celor 10 ani, PeliFilip a crescut sănătos și susținut și a atins obiectivul de a ajunge între primele case de avocatură din România. Am primit în mod constant din partea clienților noștri oportunități extraordinare de a asistă în proiectele și planurile lor semnificative și de a construi parteneriate pe termen lung. Unele dintre aceste proiecte și parteneriate au reușit să schimbe piețe, industrii, interpretări, reglementări, moduri de a face business. Anul acesta PeliFilip a fost inclusă de ghidul internațional Legal 500 EMEA în primul eșalon al caselor de avocatură din România în nouă arii de practică și a primit pentru a două oară premiul pentru excelentă în servicii din partea Chambers Europe”, spune Cristina Filip.

Pepper

La evenimentul de sărbătorire ale celor 10 ani pe piață a fost prezent și Pepper, robotul umanoid proiectat să înțeleagă reacția și starea emoțională a utilizatorului sau, care i-a întâmpinat pe invitați și i-a introdus pentru moment în tehnologia viitorului.

Sursa: La zece ani pe piață, casa de avocatură PeliFilip lansează un departament dedicat noilor tehnologii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele