Larisa Iordache a obținut calificarea la JO

0

Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat la JO de la Tokyo, după ce a ocupat al doilea loc calificant la individual-compus, la Campionatul European, găzduit de Basel. 

 

În finalele pe aparate, Iordache va concura la bârnă (de pe locul 1) şi la sol (6).

Un număr de 16 medalii, din care şase de aur, a câştigat Larisa Iordache la Campionatele Europene, ultimele patru (două de aur şi două de argint), în decembrie 2020, la Mersin, la prima sa competiţie internaţională, după accidentarea din 2017 şi infectarea cu Covid-19.

România mai are doi gimnaşti calificaţi la Jocurile Olimpice: Marian Drăgulescu şi Maria Holbură.

”Iar visul a devenit realitate, calificare olimpică! Larisa Iordache a obţinut astăzi calificarea individuală la Jocurile Olimpice de la Tokio, graţie evoluţiei din calificările Campionatelor Europene de la Basel. O zi cu adevărat deosebită pentru Larisa şi antrenorii ei, Cristi şi Lulu Moldovan. A fost un drum lung şi anevoios, însă cu încredere, răbdare, perseverenţă şi multă muncă totul a prins contur. Felicitări şi mult succes pe mai departe! Pentru Larisa va fi a doua participare la o ediţie a Jocurilor Olimpice, după cea de la Londra, din 2012. Atunci a urcat pe treapta a treia a podiumului olimpic alături de echipa României”, a transmis FR Gimnastică.

Andreea Răducan a demisionat din fruntea Federației Române de Gimnastică

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele