UPDATE: Larisa Nădrag, iubita lui Marian Oprișan, angajată la ASF pentru 20 de mii de lei pe lună

0

Marian Oprișan a declarat, în legătură cu locul de muncă al iubitei sale, că aceasta este angajată la Aeroportul Otopeni.

”Sunteți într-o eroare, o să vă dezamăgesc, prietena mea lucrează la Aeroportul Otopeni”, a spus Oprișan.

Întrebat cât câștigă aceasta, președintele PSD Vrancea a răspuns: „Habar nu am și nici nu mă interesează”

”Dacă s-a făcut conform legii, orice cetățean al țării este liber să se angajeze oriunde”, a mai spus Oprișan, iritat de întrebările jurnaliștilor.

 

Știre inițială

Larisa Nădrag, iubita cu 13 ani mai tânără a președintelui CJ Vrancea, Marian Oprișan, s-a reorientat radical în carieră, după ce vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a ajuns Gabriel Grădinescu, fost șef de bancă în Focșani și apropiat de Oprișan.

 

Larisa Maria Nădrag (41 de ani), iubita lui Marian Oprișan, așa cum a relatat presa locală din Vrancea, dar și presa centrală, este consilier al vicepreședintelui ASF, Gabriel Grădinescu, omul care conduce activitatea de supraveghere a pieței bursiere. Înainte de a ajunge în această poziție, unde potrivit surselor ECONOMICA.NET încasează până la 20.000 de lei lunar, Nădrag era, conform Vrancea24.ro, citat de Libertatea, doar o persoană studioasă din Focșani, absolventă de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timișoara și câștigătoare de concursuri cu teme de securitate națională și cultura securității.

Citește și Marian Oprișan, invitat să facă ”un pas în spate” de către președintele CJ Teleorman

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele