Laura Giurcanu, declarație dură despre Andreea Tonciu: „A fost singura care a apărut de mai multe ori la tine în emisiune decât pe traseu”

0

Laura Giurcanu s-a întors recent de la Survivor România! Concurenta care a făcut parte din echipa Faimoșilor a stârnit controverse în rândul echipei, fiind caracterizată de foștii colegi ca fiind un om care i-a manipulat pe cei din echipă.

Ba mai mult de atât, prietenia sa cu Tj Miles a fost una criticată, crezându-se că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. Prima care a lansat aceste zvonuri a fost Andreea Tonciu. Astfel, Laura Giurcanu văzând declarațiile foștilor săi colegi după ieșirea lor din competiție, a simțit nevoia să le dea replica.

Laura Giurcanu, tranșantă în emisiunea lui Măruță: „Andreea și-a cerut scuze de la mine, dar nu a apărut”

Laura Giurcanu: Tonciu cred că a fost singura persoană care a avut mai multe apariții la tine în emisiune decât pe traseu. Mi-a plăcut că m-a citat. În momentul în care nooi am avut discuția aia pe insulă, eu i-am zis: Vezi că ai greșit emisiunea.
Și a venit aici și a spus fix lucrul pe care eu l-am spus.

Măruță: Facem pariu că în fix 30 de secunde îmi va scrie un mesaj?

Laura Giurcanu: Măi, poate să scrie, și chiar mă gândeam că o să vorbim și despre Andreea care pentru mine nu a fost surpriză, n-a fost dezamăgire pentru că eu cunoșteam profilul. Chiar mi-am zis de acasă să plec cu inima foarte deschisă către toată lumea. Am zis să nu judec. Ce s-a întâmplat mai în colo… a zis lucrurile alea despre mine și TJ. Roxana, la fel, când eram acolo îmi făcea numai complimente. Îmi spunea cum își dorește că fata ei să-mi semene. Chiar mi-a dat un mesaj foarte mișto când am ajuns acasă că e mândră de mine, că i-a plăcut foarte mult de mine, că se bucură să mă cunoască. Și apoi să văd că spune despre mine și despre Tj lucruri foarte ciudate. Iar ea când Andreea a spus despre mine și despre TJ că am stat în apă a venit la mine și mi-a zis: doamne, Andreea este atât de deplasată. Nu-mi vine să cred că a spus asta despre tine. Ca apoi să vină aici (n.red. în emisiunea La Măruță) să spună același lucru. Nu am înțeles de ce. E fix treaba lor. Andreea și-a cerut scuze de la mine acolo, dar nu a apărut.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele