LEMS continuă proiectele de CSR de succes și în 2020

0

Odată ce companiile au devenit mai conștiente de beneficiile implicării lor în comunitatea în care își desfășoară activitatea, piața românească de CSR  a făcut un pas semnificativ spre maturitate. Multe firme se concentrează acum pe integrarea conceptului de sustenabilitate în strategia lor de afaceri, cumeste și cazul companiei LEMS.

 

Cele mai importante realizări ale companiei Lemet, în materie de CSR

 

„Domeniul nostru de activitate, la care trebuie să ne pricepem bine, este producţia şi vânzarea de mobilier. Pentru alte domenii, cum ar fi cele legate de responsabilitatea socială, ne alegem parteneri care  fac asta zi de zi. În felul acesta, ne alegem proiectele şi acţiunile de CSR, cu condiţia ca ele să fie compatibile cu misiunea şi valorile noastre” a declarat directorul CSR al Lemet Adina Ionescu.

Realizările Lemet în materie de CSR au fost destinate comunităţii locale în scop umanitar, filantropic, cultural, artistic, educativ, științific, religios, sportiv.  Spre exemplu, Lemet a fost, şi în acest an, lider de comunitate al proiectului Leaders Explore. În cadrul programului Leaders Explore, un program național prin care liceenii învață să devină liderii comunităților din România, s-a propus să se abordeze problema vocației, un subiect de maxim interes în perioada liceului. În ceea ce privește latura umanitară, Lemet a participat în calitate de sponsor la Câmpina Open MTB – Race for Autism,un eveniment sportiv care are ca scop sensibilizarea comunității cu privire la cauza autismului.  Un pas important la care Lemet a participat de asemenea în calitate de sponsor, a fost deschiderea Centrului Galsul Autismului în Campina. Centrul va găzdui, începând cu luna noiembrie, sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală adresate copiilor cu tulburări în spectrul autist.

În contextul în care biciciștii și motocicliștii sunt tot mai numeroși pe străzi, atenția companiei Lemet a fost îndreptată către informarea automobiliștilor și pietonilor cu privire la existența acestora și oferirea unui îndemn la respect în trafic. Obiectivul s-a concretizat particiarea la evenimentul Marșul pe două roți – eudcație rutieră și sportivă, care oferă posibilitatea promovării și conștientizării civice a respectului în trafic.

Dimensiunea educațioală și culturală sunt, de asemenea, priorități pentru Lemet, iar în acest sens asociaţia ‘Bucuria de a invinge‘ şi Lemet au sponsorizat diferite evenimente efectuate de şcoli şi licee, diferite cluburi sportive din judeţ care au participat la competiţii naţionale şi internaţionale şi a susţinut restaurarea unor lacase de cult din judeţul Prahova. De asemenea, asociaţia ‘Bucuria de a invinge‘ şi Lemet au venit în ajutorul persoanelor nevoiaşe, în ajutorul angajaţilor Lemet de fiecare dată când aceştia au avut probleme.

Cititi mai multe aici: LEMS continuă proiectele de CSR de succes și în 2020

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele