Leo Strizu: „Niciodată n-o să mă dezic de Steaua. FCSB este Steaua” (AUDIO)

0
- Reclama -

Fostul antrenor al FCSB a vorbit la Sport Total FM despre perioada petrecută la clubul lui Gigi Becali, despre experiența sa ca tehnician la juniori și despre planurile de viitor.

 

Leonard Strizu spune că povestea FCSB este încheiată, dar că rămâne stelist, așa cum a fost toată viața, precizând că FCSB este Steaua, în opinia sa:

Aș vrea să vorbesc foarte puțin de acest subiect, pentru că s-a terminat, nu aș mai vrea să-mi aduc aminte, doar că aș vrea să precizez că am făcut acest lucru și l-am acceptat datorită celor două persoane, Gigi Becali și Teia Sponte. Pentru mine e un subiect închis, nu-mi rămâne decât să le transmit jucătorilor și absolut tuturor din club multă sănătate și le doresc multă baftă. Totodată, aș vrea să dau un mesaj către suporteri, să fie mult mai aproape de echipă, pentru că în acest moment, după părerea mea, avem cea mai bună echipă și cei mai buni jucători. Cu ajutorul suporterilor, eu creed că putem îndeplini obiectivul de a câștiga campionatul. Întotdeauna am fost stelist și niciodată n-o să mă dezic de Steaua. Eu cred că FCSB este Steaua. Eu mi-am asumat ieșirea de la televizor (n.r. conflictul cu Mihai Stoica) și ceea ce am spus cred că am spus doar adevărul. Nu va mai continua, pentru că nu sunt omul care să ducă la nesfârșit scandalul. Eu am spus ce am avut de spus și cred că am încheiat. Într-adevăr, am văzut compasiune, dar cred că în timpul ăsta de post, ar trebui să mergem mai mult spre pocăință și înțelepciune. Cred în Dumnezeu, sunt un bun creștin. Într-adevăr, nu că nu știam jucătorii, dar se pare că am făcut niște greșeli pentru care îni cer scuze, dar nu cred că am făcut o greșeală enormă, în care am împiedicat echipa de la rezultate. E adevărat, recunosc, am greșit. Am avut unele momente de ezitare, dar de când am venit am avut sufletul deschis către echipă, către colectiv. Am trecut prin momente frumoase și poate și prin puține momente mai urâte, și nu din cauza mea sau nu că n-am fost eu la Arad a pierdut echipa. Mi-a părut rău și-mi pare rău, dar aș vrea să închid acest subiect. Nu mi-am alocat unele merite, nu mi-am însușit rezultatele echipei, am încercat să vorbesc la modul general, nu să ies în față”, a declarat Leo Strizu.

Citiți și: Becali face teoria antrenorului care nu prea e antrenor deși îl plătea pe post de antrenor

- Reclama -

„Nu exclud varianta unei întoarceri în Superligă”

Tehnicianul a vorbit și despre perioada când a coordonat centrul de copii și juniori al „roș-albaștrilor”, enumerând mulți fotbaliști care i-au trecut prin mâini. Totodată, Strizu spune că nu exclude o revenire ca antrenor în Superligă:

Am avut acea perioadă, din 2002, în care m-am ocupat de Steaua de centrul de copii și juniori, inclusiv de echipa a doua pe care am adus-o în Liga 2. Mi-au trecut prin mâna foarte mulți copii pe care, spre bucuria mea, i-am ajutat să ajungă ceea ce și-au dorit în copilărie, să joace în Divizia A. Sunt foarte mulți, nu șitu dacă pot să-i enumăr pe toți. Toșca, Filip, Vătăjelu, Strătilă, Cezar Lungu, Iacob, Năstăsie, Onicaș, Pușcaș. Mulți! Niciodată nu mi-a fost frică ceea ce ține de fotbal, că am fost jucător sau că am fost antrenor”, a explicat Leonard Strizu.

Integrația integrală poate fi ascultată pe site-ul www.sptfm.ro, sau prin link-ul de mai jos.

https://sptfm.ro/leo-strizu-intotdeauna-am-fost-stelist-si-niciodata-n-o-sa-ma-dezic-de-steaua-eu-cred-ca-fcsb-este-steaua/

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele