Leonardo DiCaprio a fost părăsit de Camila Morrone pentru că actorul voia stabilitate. Ce s-a întâmplat de fapt între cei doi

0
- Reclama -

Leonardo DiCaprio a fost părăsit de Camila Morrone pentru că actorul voia stabilitate. Actorul ar putea fi în sfârșit gata să se stabilească, mai ales după cele mai recente informații publicate de tabloidul The Sun.

Chiar dacă vorbim despre un tabloid, ei sunt specializați în știri despre celebrități. DiCaprio este unul dintre cei mai discutați oameni de la Hollywood.

Leonardo DiCaprio a fost subiectul glumelor în cea mai mare parte a ultimei luni, după despărțirea de modelul Camila Morrone.

Leonardo DiCaprio a fost părăsit de Camila Morrone

Utilizatorii de rețele sociale și unele instituții media au vorbit despre presupusa predilecție a actorului pentru femeile de până în 25 de ani. A devenit rapid un întreg fenomen prin meme-uri și multe alte glume. Dar aceste informații de la The Sun ar putea dovedi că Leo ar putea căuta de fapt ceva semnificativ de data aceasta, scrie marca.com.

Pentru o vreme, această faimă a fost împărtășită între alți actori precum George Clooney sau Bruce Willis. Au fost întotdeauna dornici să se întâlnească cu modele sau actrițe mai tinere.

- Reclama -

Leonardo DiCaprio și CAmila Morrone la o întâlnire cu bicicletele

DiCaprio a fost întotdeauna dornic să se întâlnească cu modele de podium. Palmaresul său o dovedește, dar știe că ajunge deja la o anumită vârstă. Acum că se apropie de vârsta de 50 de ani, există șanse mari ca Leo vrea în viața lui o femeie puțin mai în vârstă. Vrea o femeie care deja se gândește să se stabilească și ea. The Sun a scris că frumoasa Camila Morrone era concentrată pe cariera ei. În tot acest timp, Leo se gândea deja să aibă copii și să stea mai mult pe acasă.

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid se întâlnesc

Odată ce Camila a văzut care sunt intențiile lui Leo, The Sun a confirmat că ea a fost cea care s-a despărțit de el. Acest lucru ajută la curățarea imaginii lui Leonardo DiCaprio după atât de mult trolling de pe internet.

Gigi Hadid, la o masă cu DiCaprio, foarte apropiați

Cu toate acestea, el încă vrea să se întâlnească cu femei sub 30 de ani. DiCaprio iese deja cu Gigi Hadid, dar relația lor nu a fost încă confirmată.

Chiar dacă rapoartele recente sugerează că Leo are întâlniri ocazionale cu Gigi Hadid, ele confirmă, de asemenea, că vrea ceva serios cu actorul. Modelul este deja o fiică cu cântăreațul Zayn Malik, ceea ce este un plus major pentru pretențiile lui Leo. Potrivit People, Leonardo DiCaprio este fascinat de model și relația lor ar putea escalada rapid.

Câștigătorul Premiului Oscar, în vârstă de 47 de ani, și supermodelul Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani, au petrecut timp împreună în New York City, au declarat mai multe surse pentru People.

„Încep să se cunoască. Leo o urmărește cu siguranță pe Gigi”, spune o altă sursă pentru People.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele