Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit. Cei doi și-au spus adio după patru ani de iubire

1

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit. Cuplul de îndrăgostiți a ales să se separe după aproape patru ani de iubire. Cei doi au fost văzuți ultima dată împreună pe data de 4 iulie, atunci când au petrecut o vacanță de vis alături de câțiva prieteni. Mai multe surse au confirmat faptul că lucrurile s-au răcit între cei doi îndrăgostiți în ultima vreme.

Actorul în vârstă de 47 de ani și iubita sa de 25 de ani au decis că trebuie să meargă pe drumuri separate. Aceștia nu au făcut anunțul despărțirii public. O sursă apropiată a cuplului a oferit veștile triste publicației People.Leonardo și fosta sa parteneră au preferat întotdeauna să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit

În ciuda faptului că au decis să se separe, apropiații cuplului spun că cei doi nu au oferit niciun  motiv clar pentru care au luat această hotărâre. Despărțirea pare că a fost una de comun acord. Reprezentanții cuplului nu au vrut să ofere nicio informație privind vestea separării.

Leonardo DiCaprio în timp ce o îmbrățișează pe Camila Morrone pe o plajă

Ultima dată când au fost surprinși împreună, la începutul lunii iulie, cei doi părea extrem de iubitori unul cu celălalt. Nimic nu a prevestit o posibilă separare, mai ales că relația lor era una puternică, pe care au construit-o timp de patru ani.

Totuși, pare că lucrurile nu au mai funcționat așa cum își doreau. De altfel, apropiații cuplului au prevestit separarea. Leonardo DiCaprio a fost surprins recent la o petrecere în Malibu, acolo unde a ales să meargă singur, fără iubita sa.

Paparazzi au observat și o transformare incredibilă a actorului. Acesta a pierdut mai multe kilograme și este de nerecunoscut.

Nu este clar când Leonardo DiCaprio și Camila au pus capăt relației, mulți spun că acest lucru s-ar fi întâmplat după vacanța din luna iulie, mai ales că actorul a tot mers de atunci în alte călătorii alături de prietenii apropiați, dar fără cea pe care o iubește.

Vezi și: Shakira surprinsă în compania unui bărbat misterios. Cine este bărbatul și cum se distrează cântăreața după despărțirea de Pique

Cum a început povestea de dragoste dintre Leonardo DiCaprio și Camila Morrone

Leonardo DiCaprio în apă în timp ce este îmbrățișat de iubita sa, Camila Morrone

Vestea că Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit i-a luat pe toți prin surprindere. Cei doi formau unul din cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Actorul a întâlnit-o pe Camila când aceasta avea doar 12 ani. Al Pacino a fost cel care le-a făcut cunoștință.

La acel moment nu a existat nicio legătură amoroasă între cei doi. DiCaprio și partenera sa s-au reîntâlnit când aceasta avea 19 ani. Cei doi s-au văzut la Festivalul de Film de la Cannes și a fost dragoste la prima vedere.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele