Liberalul Cătălin Boboc, acuzat că s-a branșat ilegal la curent, a demisionat din partid

1

Inițial, Boboc spunea că acuzaţiile sunt false, însă purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, afirma că PNL trebuie să clarifice situația, iar fostul secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale a demisionat din PNL.

Pentru a nu politiza o situație personală care va fi lămurită și pentru a nu crea în vreun fel presiune, am decis să îmi dau demisia din funcția de membru al Partidului Național Liberal. Consider că este cel mai decent gest politic pe care îl pot face astfel încât imaginea partidului să nu fie afectată de acuzațiile care mi-au fost aduse. Varianta autosuspendării nu există într-un astfel de caz, prin urmare demisia este singura soluție, până la clarificarea situației. Voi reveni cu toate explicațiile și documentele necesare după ce voi face toate demersurile pentru a-mi demonstra nevinovăția. Am fost și sunt un om de partid, le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru colaborare, din 2003 și până acum. Îi asigur de buna mea credință și cred că ne vom reauzi!”, scrie Cătălin Boboc pe Facebook.

Amintim, presa din Brăila scria că un angajat de la S.D.E.E Muntenia Nord a sesizat Poliția despre un contor branşat ilegal, descoperit în urma unor verificări, iar imobilul i-ar aparţine lui Cătălin Boboc.

Acuzatul susține, însă, că este nevinovat și a publicat tot pe Facebook contractul de branșament la electricitate a imobilului ce aparține mamei lui.

 

 

 

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele