Acasă Politică Liberalul Pavel Popescu a amuțit Antena 3: „Mai știu un partid înființat...

Liberalul Pavel Popescu a amuțit Antena 3: „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”

0
- Reclama -

Deputatul liberal Pavel Popescu (31 de ani) a dat miercuri seară o replică ce i-a amuțit pentru un moment pe toți cei aflați în studioul Antenei 3, în frunte cu Mihai Gâdea și Mircea Badea. După o lungă discuție despre partidul lui Dacian Cioloș, Pavel Popescu a spus: ”Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu, pe speța asta fiind foarte ușor atacabili și dumneavoastră”.

 Mugur Ciuvică a izbucnit, replica sa fiind: ”De către un bou! Trebuie să fii mult prea bou ca să-l ataci pe Voiculescu pe tema asta, CNSAS a spus că Voiculescu nu a fost securist, i-au găsit două chestii de la serviciul lui că a dat informații la Securitate”.

Reamintim că Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, a fondat în anii 90 Partidul Umanist Român, transformat ulterior în Partidul Conservator.

În 2011, decizia CNSAS prin care Voiculescu a fost dovedit drept colaborator al Securității a rămas definitivă în urma unei decizii a Curții Supreme. Voiculescu a fost recrutat ca informator de Securitate comunista, în februarie 1970, primind numele conspirativ „Mircea”. În 1973 a fost recrutat în rețeaua Direcția a III-a unde i s-a dat numele de cod „Felix” și timp de doi ani a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate în străinătate și cetățeni străini cu care a avut contact.

Pavel Popescu, ales deputat PNL în Timiș, s-a făcut remarcat în criza de după incendiul din clubul Colectiv, în 2015, când a organizat transportul în străinătate al mai multor pacienți arși.

Foto: Captură Antena 3

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele