Lider PSD cu dosar de corupție la DNA, își anunță susținerea pentru Dragnea la șefia PSD

1

Peste 20 de lideri de organizații, cu vot în CEX, au semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea! Deși documentul nu a apărut în public, cel puțin doi lideri cu greutate în partid, Mihai Tudose și Dan Tudorache, au confirmat existența scrisorii și că aceasta va fi publicată în momentul în care numărul semnatarilor va depăși 30.

Din Moldova, liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, arestat la cererea DNA într-un dosar de corupție, anunță că îl susține ”fără rezerve” pe Dragnea la șefia PSD.

”În urma discuțiilor pe care le-am avut astăzi cu o parte dintre liderii Partidului Social Democrat din zona Moldova am decis să susținem în continuare, fără rezerve, Guvernul PSD-ALDE, conducerea PSD și pe președintele Liviu Dragnea.

M-am bucurat să văd că părerile noastre coincid în toate chestiunile abordate în cadrul întâlnirii și că avem o poziție unitară atât în ceea ce privește viitorul partidului nostru dar și cel al guvernării. Susțin în continuare că eventualele nemulțumiri ale unor colegi trebuie discutate și lămurite în interiorul partidului deoarece timpul și experiența ne-au demonstrat că acolo am luat cele mai bune decizii.

Am demonstrat de la câștigarea alegerilor din 2016 că în această formulă asigurăm României cea mai bună guvernare, iar lucrurile bune pentru români trebuie să continue!”, e mesajul lui Arsene.

Citește și Dragnea refuză demisia:Nu mă interesează mofturile unora sau altora, funcția de președinte PSD nu se ia cu japca”

De Vlad Mitu

1 comentariu

  1. Antanta hoților funcționează perfect într-o societate dezorientata, dezbinată, indiferentă, fără simț civic și valori morale !

    Aia-i Oaia capie se arunca singura in gura lupului îmbrăcat in haina social-democrației de rit teleormănean !!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele