Liga Profesionistă de fotbal întrebă cluburile când să finalizeze sezonul

0

Cluburile din Liga I au termen până marţi, la ora 15.00, să-şi exprime punctul de vedere cu privire la modul de finalizarea a actualului sezon competiţional.

“Liga Profesionistă de Fotbal a comunicat astăzi celor 14 cluburi membre adresa Federaţiei Române de Fotbal din data de 15 mai 2020. Am solicitat cluburilor să ne comunice până mâine, 19.05.2020, la ora 15.00, puncte de vedere cu privire la modul de finalizare a actualului sezon competiţional, numai în eventualitatea în care vor exista cazuri de jucători depistaţi pozitiv cu virusul Sars-CoV 2 în faza de reluare a antrenamentelor sau după începerea competiţiei, şi cu respectarea expresă a obiectivului de disputare a tuturor partidelor rămase de jucat în actualul sezon competiţional. Totodată aşteptăm punctul de vedere al fiecărui membru LPF cu privire la necesitatea adoptării unor sancţiuni disciplinare pentru nerespectarea prevederilor Protocolului medical privind reluarea antrenamentelor”, se arată într-un comunicat al LPF.

Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat, vineri, Protocolul medical pentru reluarea antrenamentelor, elaborat de Comisia Medicală a federaţiei.

Citește și: Fără campioane la handbal

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele