Lilibet Diana, fiica lui Harry și a lui Meghan Markle, a împlinit un an! Cu ce a fost îmbrăcată micuța

0

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut publică o nouă poză cu fiica lor Lilibet pentru a sărbători prima ei aniversare.

Micuța e surprinsă de fotograf pe iarbă, e îmbrăcată într-o rochie albastră și are zâmbetul pe buze.

Lilibet, strănepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni apropiați și de familie, cu un „picnic relaxat, intim în curte”, la Frogmore Cottage, în Windsor.

Ce au transmis părinții micuței

Prințul Harry și Meghan Markle au transmis că sunt emoționați datorită tuturor mesajelor de felicitare primite pentru cel de-al doilea copil al lor, Lilibet, care a primit acest nume în onoarea reginei.

Fotografia a fost făcută de Misan Harriman, fotograful care a și participat la petrecerea de la Windsor împreună cu soția și copiii săi. El a surprins-o pe Lilibet Diana în iarbă, îmbrăcată într-o rochiță albastră și cu bentiță albă pe cap.
Noua fotografie cu fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle. Lilibet Diana a împlinit un anZilele acestea prințul Harry și Meghan Markle s-au întors în Marea Britanie, după mutarea în 2020 în Statele Unite ale Americii.

Ei au participat la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a, bunica prințului. Călătoria i-a oferit micuței Lilibet ocazia să-și cunoască străbunica pentru prima dată.

Lilibet Diana, cel de-al doilea copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle, este al 11-lea strănepot al reginei Elisabeta a II-a și este al optulea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit.

Semnificația numelui

Fetița poartă numele de Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, după regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint era în copilărie „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana.

Meghan și prințul Harry mai au împreună un băiețel, pe Archie Harrison Mountbatten-Windsor.Lilibet Mountbatten-Windsor — Event's Blog — UFO No More

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele