Liviu Dragnea confundă românii cu suinii

0
- Reclama -

Ruperea PSD este iminentă. Asta după ce mai mulți factori au determinat ca neînțlegerile dintre tabere să atingă punctul culminant.

Calea declinului a fost mascată până acum foarte bine la PSD, deoarece victoria ireală de la parlamentare a estompat tensiunile și mărul discordiei dintre Ponta și Dragnea.

Arama a fost dată pe față demult de către fostul deputat Sebastian Ghiță, acesta strigând din toți rărunchii plecarea lui Ponta din PSD.

Iată că fostul prim-ministru s-a scârbit atât de tare de combinatorul de Teleorman încât, cu toată naivitatea sa, omul un pic mai teafăr la diblă vrea să se facă naționalist.

Știți vrăjeala pactului de coabitare dintre Ponta și Băsescu?

Fie și un lup mâncat de oaie… noi tindem să-l credem pe Pinocchio. Ponta arăta ziele trecute către Dragnea, capul negocierii și al pactizării cu Băsescu.

- Reclama -

Regele Tel Drum a dus-o bine și sub regimul Băsescu, lucru dovedit de contractele grase și combinațiile de culise care i-au adus tătucului PSD-ist milioanele dosite în Fortăreața din Brazilia.

Ferma de porci deținută de fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, a încasat subvenții de la Uniunea Europeană în valoare de peste 3.000.000 de euro în ultimii trei ani, după cum rezultă din datele furnizate HotNews.ro de Agenția pentru Plați și Intervenții în Agricultură (APIA). Ștefan Valentin Dragnea a preluat ferma în aprilie 2014, astfel încât doar sumele încasate în 2013, circa 700 de mii de euro, nu se pun în contul fiului lui Dragnea. HotNews.ro a dezvăluit , vineri, că Ștefan Valentin Dragnea a devenit, în aprilie 2014, acționar al combinatului de porci iar potrivit contractelor de la Registrul Comerțului a preluat pachetul majoritar pentru doar 500 de lei (110 euro).

Se spune că dacă te bagi în troacă cu porcii te mănâncă. Se pare că ăștia de la Teleorman își babardesc până și proprii colegi PSD-iști.

Astăzi circul a continuat în plenul Parlamentului, Traian Băsescu rânjind de la tribună.

Citiți și Parlamentul României: locul unde se fac glume groase cu …porci!

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele