Liviu Dragnea: „Există un plan ca guvernul să fie dat jos până la 1 ianuarie”

1

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că ar exista un plan ca Guvernul să fie dat jos până la 1 ianuarie, deoarece preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către România va zădărnici ulterior un astfel de scenariu.

„Da, categoric da (exista un plan ca guvernul să fie dat jos până la 1 ianuarie, n.r.). El este străveziu, nici nu trebuie să ai foarte multe informaţii, doar răbdare şi să pui toate piesele de puzzle pe masă, cu declaraţii, cu acţiuni, declaraţii interne, declaraţii externe. Preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către România înseamnă de fapt preluarea de către doamna prim-ministru Viorica Dăncilă şi de către miniştrii din Guvern, pentru că – cu toate presiunile lui Iohannis, la Bruxelles – s-a decis că premierul şi Guvernul sunt cei care trebuie să gestioneze aceste lucruri, nu preşedintele. Cu acest guvern intrat în anul 2019, nu mai poate fi dat jos, nu mai poate fi contestat, nu mai poate fi dusă la nesfârşit minciuna”, a spus Dragnea, la Antena 3, întrebat dacă crede că ar exista un plan ca guvernul să fie dat jos până la 1 ianuarie.

El a mai precizat că, în anul 2019, când vor avea loc alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis şi-ar dori să aibă „nişte servicii care, în continuare, să se joace prin Justiţie, ca să le poată folosi să şantajeze, să preseze, să ameninţe” şi să îi protejeze pe cei care îl ajută. Dragnea a opinat că în anul următor rezultatele economice ale guvernării vor fi „şi mai evidente”.

Citește și Dragnea:Domnișoare care sună prin ministere și spun sunt Irina și vreau cutare sau cutare

De Vlad Mitu

 

1 comentariu

  1. Acest personaj nevrotic nu încetează sa ne comunice zilnic coșmarurile, halucinațiile și spaimele lui personale, tratându-le ca pe o problemă cumva națională. Individul va destructura în curând statul, cât mai este, si întreaga țară.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele