Liviu Dragnea: “N-am să accept ca PSD să devină o unealtă a acestui sistem odios”

0

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat vineri, după CEx, că s-a mințit prea mult în ultimele 10 zile și tocmai de aceea în ședința de astăzi s-a discutat despre demisia sa în cadrul reuniunii.

„În ultimele 10 zile s-a mințit prea mult, în ultimele 10 zile s-a manipulat prea mult și nu aveam de ce să nu supun la vot o cerere foarte importantă, pentru că de fapt aia era miza. În aceste zile, majoritatea colegilor mei din CEx au avut întâlnire cu organzițiile din județe. (…) Fără nicio excepție, toți colegii din județele de unde am fost sunat mi-au cerut să nu renunț la funcția de președinte al partidului, cu toate că demisia este un act unilateral. Am vorbit astăzi cu colegii mei despre motivele pentru care ar trebui să-mi dau demisia. (…) Unul dintre motivele principale era că am deschis prea multe fronturi cu Klaus Iohannis, cu SRI, cu DNA, cu SPP și cu #rezist. Le-am spus că niciodată n-am să accept ca PSD să devină sau să redevină o unealtă a acestui sistem odios.”, a spus Dragnea.

„Am spus-o la o zi după condamnare, că atât cât voi mai fi în această funcție o să fac tot ce pot pentru a destructura acest sistem odios care a distrus vieți din România. Un coleg mi-a spus că a citit scrierile lui Sun Tzu, Arta Războiului, și spunea că nu trebuie să deschizi multe fronturi. Tot unul dintre colegii mei spunea că protocoalele sunt legale, după care spunea că nu sunt legale, că apoi plictisim populația. Sigur că dacă nu vorbim despre ele nu putem elimina situațiile din România despre care nu vorbește nicio ambasadă (…)  (…) Al doilea motiv este faptul că aş fi vulnerabil. I-am întrebat: dacă eu de mâine nu mai exist, nu mai am CNP, nu mai exist, de a doua zi acest sistem o să ia în braţe PSD, o să sprijine finalizarea legilor justiţiei? Nu”, a mai spus Dragnea.

Citește și Vot în favoarea lui Liviu Dragnea în CExN al PSD

De Vlad Mitu

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele