Liviu Dragnea nu se gândește la președinție după ce a ratat funcția de premier

0

Liviu Dragnea crede că este prematur să discute despre o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidențiale din anul 2019. „Fript” cu funcția de premier, Dragnea „suflă” și în președinție.

„Mă gândesc că vom avea această discuție în 2019. Părerea mea, atât cât am eu experiență politică și cât am învățat eu să conduc campanii electorale, și nu prea le-am pierdut, este că cine începe să vorbească de acum, cine își face planul de acum, și de la noi din partid și de la alte partide, inclusiv președintele, (…) va pierde. Cei care își fac planuri de acum cum să ajungă candidați și cum să câștige, vă dau scris că vor pierde. Ori nu vor ajunge candidați, ori vor pierde. Nu așa se face, noi ne concentrăm pe programul de guvernare. Nu vreau să folosim Guvernul, poziții pe care le avem, ori programul de guvernare ca un mijloc pentru a convinge oamenii să luăm și funcția de președinte”.

Pe de altă parte, Dragnea  a spus că pentru viitoarele alegeri prezidențiale ar dori o colaborare cu UDMR, subliniind că este important ca electoratul maghiar să susțină și un candidat social-democrat.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele