Liviu Dragnea vede conspiraţii oriunde: ”Serviciile nu sunt străine de acea plângere penală”

0
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, că serviciile secrete românești sunt implicate în demersul lui Ludovic Orban de a depune plângere penală pe numele premierului Vioruica Dăncilă. 
”Serviciile nu sunt străine de acea plângere penală (făcută de liderul PNL Ludovic Orban pe numele premierului Viorica Dăncilă – n.r.). Servicii românești, normal, pentru că serviciile străine sunt doar acuzate. Eu am înțeles că cei trei cetățeni, am citit într-un ziar din Israel, intenționează să-l dea în judecată pe dl Orban dacă nu își retrage acuzațiile la adresa lor”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.
Liderul PSD alături de alţi membrii PSD şi-au făcut deja un obicei din a se victimiza şi a creea diverse scenarii care de care mai hazardate fără a veni şi cu argumente sau dovezi pentru diverse idei pe care şi le exprimă public.
Recent, am avut parte de un alt scandal bazat tot pe conspiraţii şi afirmaţii nefondate, cel în care ministrul de interne Carmen Dan găsea la domiciuliul său în priză, dispozitive de interceptare, dând de înţeles prin declaraţiile sale în presă faptul că serviciile ar fi dorit să o intercepteze.
În cele din urmă, potrivit anchetatorilor, microfonul nu funcţiona şi era instalat de doi bărbați chemați tocmai pentru a verifica dacă în apartamentul închiriat de ministrul de Interne în București există tehnică de înregistrare.
“Cei doi erau solicitaţi de o rudă a lui Carmen Dan şi de aceea nu se poate vorbi de violare de domiciliu. Nici de înşelăciune nu poate fi vorba” spuneau la momentul clasării dosarului procurorii, pentru că cei doi specialişti nu au fost plătiți pentru serviciile prestate.
De mai bine de 1 an de cand a câştigat alegerile, PSD şi-a facut deja un renume din a invoca conspiraţii la tot pasul.
De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele