Liviu Pop debitează enormități de dragul lui Nicolicea

0

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat, la RFI, că un om care a făcut studiile de Drept la distanţă, precum Eugen Nicolicea, poate fi ministru al Justiţiei.

“Nu cred că este un handicap în România, dacă cineva a făcut studii la distanţă, este mai deştept sau mai puţin deştept decât unul care a făcut studii la zi. Nu văd o problemă legată de studii. Avem foarte mulţi medici, ingineri, care au făcut studii la distanţă. (…) Da, cu siguranţă va fi un ministru mai bun decât Monica Macovei (…). Vă repet pentru ultima dată, e important să ştie să ia decizii corecte, pentru că deciziile până la urmă în conformitate cu programul de guvernare vor afecta şi viaţa românilor şi viaţa PSD”, a spus Pop.

Întrebat până când va aştepta PSD un răspuns în privinţa remanierii Guvernului Dăncilă, Liviu Pop a spus: “Din punctul meu de vedere, preşedintele statului ar fi trebuit vineri să dea acest răspuns, nu să întârzie nepermis de mult o decizie care într-adevăr în conformitate cu Constituţia nu pune un termen preşedintelui. Dar dacă aveam un preşedinte interesat de soarta acestei ţări, în momentul în care se face o propunere din partea coaliţiei de guvernare, absolut normal trebuie să spui da, sunt de acord sau dacă nu sunt de acord, de ce nu sunt de acord. Nedând acest răspuns vineri, eu mă aştept ca astăzi să fie ultimul termen. Dacă nu, mâine prin procedură parlamentară se poate rezolva această problemă (…). Dacă moftul preşedintelui continuă pe acest subiect al blocării activităţii Guvernului, vom clarifica acest moft în Parlament, conform Constituţiei, pentru că până la urmă votul poporului contează”.

Citește și:Tudorel Toader este pacifist, nu se războiește cu nimeni

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele