Video: Locurile VIP de la Maluma n-au fost! Fanii Maluma au dat peste 700 de lei pe bilet pentru a vedea concertul pe un televizor

1

Știi vorba aia: dai un ban, dar stai în față? Ei bine, asta ar fi spus și fanii și fanele Maluma când și-au cumpărat bilete VIP la concert, însă se pare că de data asta nu a fost deloc așa. Locurile VIP de la Maluma nu au fost VIP.

Maluma, super concert la București, însă cu o organizare care a lăsat de dorit

Maluma a concertat vineri, 8 Aprilie la București, în cadrul turneului său mondial „Papi Juancho Tour, fiind unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului.

Concertul a fost unul de excepție, super atmosfera si show, însă nu au lipsit și inconvenientele. Locurile VIP de la concert, locuri care au costat peste 700 de lei, nu au fost VIP. Se presune ca dai un ban, dar stai în față, nu? Ei bine, nu s-a putut spune asta si in acest caz. Doar cei mai norocoși care au prins loc chiar lângă balustradă au putut vedea întregul spectacol facut de Nicole Cherry si Maluma. Restul au urmărit, insa de pe marile ecrane amplasate. Valul de nemulțumire a fost exprimat de fani si pe conturile de socializare.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele