Loredana Groza, imagini alături de fiica ei, care abia a împlinit 24 de ani. Imaginile au făcut furori, fanii au rămas uimiți de asemănarea lor

0

Elena Boncea, fiica Loredanei Groza, și-a sărbătorit ziua de naștere. Tânăra a împlinit 24 de ani, iar mama ei a marcat momentul printr-un mesaj făcut public pe rețelele sociale.

Ziua de ieri a fost una foarte importantă pentru Loredana Groza. Artista și-a sărbătorit fiica, pe Elena, care a împlinit 24 de ani, iar cu această ocazie, ea a făcut public un mesaj emoționant, ce a fost, evident, însoțit de niște fotografii inedite.

”La mulți ani, Elena! Tu ești Lumina mea, Fericirea mea, Dragostea mea!”
Îți doresc o viață senină și frumoasă ca tine.
Să zâmbești și să ai soarele mereu în suflet.
Te iubesc, mom!”, a scris artista în dreptul fotografiilor în care apare alături de fiica ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Îmbrăcate în rochii vaporoase, de vară, atent machiate și coafate, cele două arată perfect una lângă cealaltă, iar fanii n-au putut să nu observe cât de mult seamănă Elena cu ea: ”Frumoase. Ca două surori.”, ”Zâne din poveste!”, ”Așa mamă, așa fiică. Sunteți superbe!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți

De asemenea, artista a făcut publice și alte imagini în care apare doar Elena, fiica ei, aceasta schimbând mai multe ținute și etalându-și silueta perfectă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza susține că nu are nicio operație estetică

Loredana Groza continuă să arate și să se simtă formidabil, iar fanii au fost curioși să afle cum reușește să se mențină în formă vedeta lor preferată. În urmă cu ceva timp, artista a vorbit sincer despre ritualul său de înfrumusețare și despre stilul de viață pe care îl are și care o ajută să arate spectaculos în fiecare zi.

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta.

Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele