Lovitură pentru Dragnea: un deputat PSD s-a înscris în partidul lui Ponta

0

Un deputat PSD a anunțat, luni, că demisionează din formațiunea condusă de Dragnea și se înscrie în PRO România, partidul condus de Victor Ponta.

Este vorba despre deputatul Nicolae Georgescu, care s-a arătat ”dezamăgit” de faptul că  ”în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”.

”Astăzi, am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”.

Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș.” – a anunțat Georgescu pe Facebook.

Anunțul de demisie din PSD al deputatului Nicolae Georgescu vine într-un moment în care Partidul Social Democrat are mare nevoie de o majoritate solidă în Parlament, unde premierul Viorica Dăncilă ar putea ajunge cu restructurarea Guvernului, dacă PSD va decide că nu mai așteaptă răspunsul președintelui Klaus Iohannis la solicitarea de schimbare a 3 miniștri.

Citeşte şi Deputat PNL;În 26 ne luptăm cu tuta, cu analfabetA;

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele