LPF pregătește revenirea spectatorilor pe stadioane

0

Liga Profesionistă de Fotbal a elaborat, în baza documentaţiei UEFA, un set minim de condiţii ce trebuie îndeplinite de către cluburi şi autorităţi pentru ca fanii fotbalului din România să se poată întoarce, în condiţii de siguranţă, în tribunele stadioanelor.

Potrivit documentului: “Fiecare club membru LPF va numi o persoană din cadrul clubului responsabil cu asigurarea măsurilor de igienă asumate, persoana însărcinată cu ducerea la îndeplinire a acestora, orice neajuns sau încălcare urmând a fi comunicată LPF de către observatorul de joc delegat”.

În acest document se specifică faptul că: “Limita maximă de spectatori pe stadioane va fi stabilită proporţional cu capacitatea şi inf rastructura acestuia. Aici vor fi luate în considerare condiţiile şi facilităţile pe care locaţia le pune la dispoziţie. La momentul prezentului discutăm de prezenţa spectatorilor în limita a 30% din capacitatea fiecărui stadion.

Zonele de tribună care nu dispun de scaune nu vor fi folosite, toţi spectatorii urmând a avea desemnat un loc pe scaun prestabilit, doar în zonele de tribună care permit acest lucru. Pentru situaţia în care există zone de tribună fără scaune, acestea nu vor fi luate în considerare la stabilirea procentului de spectatori permişi şi nu vor fi folosite în acest sens.Emiterea biletelor va fi făcută în aşa fel încât să asigure distanţa necesară între spectatori stabilită de autorităţile competente.

Pe durata evenimentelor, obligatoriu vor fi luate măsuri specifice pentru a asigura evitarea la minim a contactelor şi respectarea distanţării sociale, aşa cum este ea prevăzută în legislaţia naţională”.

Leul, în scădere – 4,8745 unităţi pentru un euro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele