Lucrări în centrul Capitalei: Se refac trotuarele și se montează stâlpi pe Str. Mihai Eminescu. Primăria vrea noi locuri de parcare

0
- Reclama -

Săptămâna trecută au început lucrări pe Bd. Gheorghe Magheru, iar zilele acestea au demarat și pe Str. Mihai Eminescu din centrul Capitalei. Mai exact, se refac trotuarele și se montează stâlpi antiparcare. Viceprimarul Stelian Bujduveanu menționează că, în același timp, se amenajează noi locuri de parcare în centrul orașului.

Se fac lucrări pe Str. Mihai Eminescu din centrul Capitalei

Am reluat programul de reparații trotuare și instituire a sensurilor unice din zona centrală a Capitalei!, anunță Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, într-o postare pe Facebook.

Săptămâna aceasta au început lucrări pe o nouă arteră importantă din centrul Bucureștiului: Str. Mihai Eminescu. Aici se realizează următoarele:

  • Lucrări de refacere a trotuarelor;
  • Delimitarea trotuarelor prin amplasarelor de stâlpi antiparcare.

Se refac trotuarele pe Str. Mihai Eminescu. Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu

De aceste lucrări se ocupă Trustul de Clădiri Metropolitane București și vin în continuarea celor din 2022, când au fost reabilitate și delimitate trotuarele de pe Str. Radu Beller și Calea Floreasca.

- Reclama -

Citește și: Au fost oprite lucrările de dragare pe canalul Bâstroe

Noi locuri de parcare

Concomitent, Primăria Capitalei continuă să amenajeze noi locuri de parcare, astfel încât șoferii să poată parca regulamentar, anunță Viceprimarul.

Eliberăm astfel centrul Capitalei, redăm trotuarele pietonilor și oprim accesul mașinilor pe trotuar.

În perioada următoare vor începe lucrări și pe următoarele străzi: Polonă, Dacia și Calea Dorobanți.

De asemenea, după ce se va finaliza licitația privind lucrările de reparații carosabil și trotuare, care se află în etapa de evaluare a ofertelor, vor fi reluate, prin Administrația Străzilor București, lucrările în toate cele 6 sectoare ale Bucureștiului.

Amintim că, săptămâna trecută, Viceprimarul Capitalei a anunțat că au demarat lucrările pe Bd. Gheorghe Magheru. Mai exact, se înlocuiește piatra cubică aferentă trotuarelor, se înlocuiesc stâlpii antiparcare și bolarzii distruși de mașinile care parchează neregulamentar. De asemenea, se curăță mobilierul urban.

Intervenții pe Bd. Gheorghe Magheru. Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu

Sursa: b365.ro

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele