Lucrările la Podului Prieteniei Giurgiu-Ruse au fost finalizate

0
podul prieteniei
Podul Prieteniei

Lucrările părţii bulgare la covorul asfaltic al Podului Prieteniei Giurgiu-Ruse au fost finalizate, iar traficul pe pod a fost reluat pe ambele sensuri, dar timpul de aşteptare pentru camioane la ieşirea din ţară a rămas ridicat, de 160 de minute.

 

„Începând de astăzi, 29 iunie 2022, lucrările pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse au fost finalizate, traficul desfăşurându-se normal, pe ambele sensuri, fără semaforizare”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu, Raluca Dumitrache.

Vezi și Află cum arată podul suspendat de la Brăila după montarea tablierului metalic de 22.000 de tone – VIDEO

Partea bulgară a informat iniţial cu privire la faptul că, în perioada 18-26 iunie 2022, va executa lucrări de reabilitare la drumul naţional Ruse- Razgrad şi la covorul asfaltic din partea bulgară a Podului Prieteniei. Lucrările au fost însă întrerupte în perioada 24-26 iunie şi au fost reluate luni, 27 iunie.

Timpul de aşteptare la controlul de frontieră, la ieşirea din ţară, a rămas însă unul ridicat pentru camioane, de 160 de minute, iar pe sensul de intrare în ţară este de 40 de minute.

Pentru autoturisme, timpul de aşteptare pentru controlul de frontieră este de 20 de minute, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele