Ludovic Orban, despre cum s-a descurcat cu banii anul trecut, când a câștigat circa 3000 de lei pe lună: Sunt un om simplu, chiar auster și am cheltuielile pe care le face orice om normal

0

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi, cum s-a descurcat cu banii anul trecut, când a avut venituri anuale de doar 37.000 de lei. Orban a spus că este „un om simplu, chiar auster” și are cheltuielile pe care le face orice om normal.

 

„Sunt un om simplu, care pot spune chiar că sunt auster și cheltuielile pe care le fac sunt cheltuielile pe care le face orice om normal. În viată ai ani mai buni, ani mai răi, luni mai bune, luni mai rele, nu întotdeauna trăiești din veniturile pe care le încasezi într-un an, ci și din veniturile pe care le-ai avut înainte”, a afirmat Ludovic Orban, răspunzând unei întrebări.

 

El a subliniat că, după 30 de ani de carieră publică, se poate vedea din declarația sa de avere că a trăit strict din indemnizația pe care a primit-o.

 

„Faptul că au existat anumite să le spunem perioade în care nu am înregistrat venituri, nu m-am dus și nu am cerut niciun ajutor de șomaj, iar faptul că pe unele companii s-au pus presiuni că au îndrăznit să facă un contract cu mine arată anormalitatea statului român condus de PSD”, a mai declarat Orban.

Citește și: Declarația de avere a premierului Orban

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele