Ludovic Orban, propus din nou Premier de PNL

0

Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Florin Roman, a declarat că va susţine în faţa colegilor săi ca la consultările de la Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis propunerea de premier a liberalilor să fie Ludovic Orban.

„Mâine vom avea o şedinţă la ora 9,30 în care vom stabili acest lucru. Eu, în calitate de lider de grup, voi propune colegilor mei ca prim-ministru pe Ludovic Orban. Voi propune colegilor mei să menţinem acelaşi guvern, pentru că (…) acest guvern a performat”, a declarat Florin Roman.

Parlamentul ar urma să voteze noul guvern până cel mai târziu la data de 1 martie, a estimat Roman.

Deputatul PNL a mai susţinut că în vara acestui an ar putea avea loc alegeri parlamentare anticipate.

„Dacă partidele parlamentare fac în Parlament ceea ce au declarat public, vom avea avea alegeri parlamentare anticipate. În vara acestui an putem avea alegeri parlamentare anticipate”, a spus Roman.

El a exclus o alianţă cu USR-PLUS în alegeri.

Roman a mai arătat că liberalii vor avea propriul candidat la Primăria Capitalei şi că vor câştiga fotoliul de primar general.

„PNL va avea propriul candidat la Bucureşti. Avem peste 40% în sondaje şi suntem convinşi că vom câştiga Bucureştiul. Vom câştiga şi în ţară”, a conchis liderul PNL.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele